Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

четвъртък, 6 септември 2018 г.

Детска езикова занималня с немски, италиански и английски език


Здравейте!

Езиковата школа към Общностен център Лингуаморе започва в гр. Елхово от началото на учебната година 2018/2019:

-Детска езикова занималня за деца от 3 до 7 г. с немски, италиански и английски език. Основните теми, на които ще наблегнем са здравословно хранене, екология, градина, дом, приятелство, спорт и др.
Повреме на заниманията с продължителност 2 часа децата ще учат чрез игра и забавление с ежедневните занимания на възрастните -готвене, градинарстване, почистване, шиене, рисуване и т.н. на избрания от тях език.
Занятията ще се провеждат през седмицата от 11 до 13 ч и от 15 до 17 ч.
Детето може да посещава занималнята колкото пъти седмично има възможност с предварително записване за предстоящата седмица.

- Разговорен курс по немски език за майки с деца до 3г. възраст.
Чрез разговори, игри, песни и танци майките на малки деца и техните дечица ще научат да прилагат езика в ежедневни ситуации и по този начин да придобият едно ново умение, което да им помогне за напред.

Освен това продължаваме да предлагаме и индивидуални уроци за малки и големи по немски и италиански език.

За повече информация и записване се обадете на 0886280902-немски език и 0897022226-италиански език.



Няма коментари: