Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

сряда, 30 ноември 2016 г.

Време за избори

Здравейте!
През ноември за нас беше време за избори - както тези, в които участваше българският народ, така и лични такива, засягащи начина ни на живот и нашата дейност чрез общностния ни център Лингуаморе. Засега направихме два важни избора:

Първо - избрахме дом за нашето семейство, в който можем да извършваме още по-разнообразни дейности свързани с "общуването с любов"(Лингуаморе).
Второ - направихме решителен избор свързан с осигуряването на пълноценно и дълготрайно здраве за нашето семейство, който споделяме с удоволствие с всеки, който прояви интерес към такова чрез основната ни дейност "Имаме цял живот здраве", която предложихме през март месец от страниците на блога.

Щастливи от решенията си и уверени, че важните положителни избори, които правим ще продължават и ще се умножават, пожелаваме ви здраве и любов!

Няма коментари: