Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

понеделник, 7 декември 2015 г.

Дейности в ЛингуамореДекември е месец за оценка на свършеното през изминалата година и планове за следващата. Доволни от решението си тази година да напуснем големия град и да заживеем по-близо до природата – т.е. до естествената ни среда за живот, обмислихме начина, по който да продължим дейността си. За да избегнем номадския начин на живот, лутайки се между София, Бургас и земята ни до с. Раздел, където сме решили да съдаваме света такъв, какъвто ни харесва, преценихме че най-добрият вариант е да се установим в най-близкия ни град – Елхово и да разширим дейността на езиковата си школа, така че тя да се разрасне до общностен център Лингуаморе. 

Дейностите, които ще развиваме от януари 2016 в Елхово са следните: 
- Уроци по италиански и немски език, уроци по английски език за деца и уроци по български език за чужденци  
- Занималня за деца и ученици: помощ за училище чрез забавни занимания и различни творчески дейности
- Беседи за здравето и приготвяне на храна по лечебни хранителни програми
  
    За повече информация се свържете с нас.
   За немски език: Гергана Стоянова: тел. 0886 280902 E-mail: gergana_stoianova@hotmail.com
За италиански език -
Калин Илиев: тел. 0897022226 E-mail: kalin.iliev@mail.bg

Няма коментари: