Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

четвъртък, 24 декември 2015 г.

Подаръци от Лингуаморе

В духа на предстоящия празник намираме за подходящ момента да обявим публично идеята си, свързана с бъдещото развиване на дейността ни в Елхово. Тъй като това, което смятаме да предлагаме, в по-голямата си част е нещо нематериално, имаме желанието да подаряваме дейността си, с която можете да се запознаете в публикацията ни "Дейности в Лингуаморе" в архива ни вдясно. Не бихме желали да продаваме знанията и уменията си, а още по-малко любовта си към заобикалящия ни свят и най-вече към хората в него. Затова даряването изглежда за нас най-естествения избор, който е възможно да направим. Ние подаряваме това, което знаем и умеем, а Вие, ако имате желание, ни дарявате това, което Вие прецените за уместно. За да оставим възможността за взаимност, по-късно ще публикуваме и списък с някои основни неща, които ще са нужни, за да превърнем идеята си в действителност.

Калин и Гери

Няма коментари: