Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

вторник, 28 юли 2015 г.

Лятно предложение: Безплатни уроци по италиански език в читалище Развитие гр. Елхово.
Дипломиран преподавател с италианска филология от СУ “Св. Климент Охридски” предлага безплатни услуги по специалността си:
1. Уроци по италиански език за деца и възрастни;
2. Устни преводи с италиански език;
и според интересите си:
1. Помощ за ученици в начално ниво на английски език.
2. Беседи за постигане или запазване на здравето.

Занятията започват от 29 юли 2015 г. и ще се провеждат всяка сряда от 09.00 до 16.00 ч. в сградата на читалище Развитие. Телефон за връзка: 0897 02 22 26 – Калин Илиев

Няма коментари: