Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

понеделник, 15 август 2016 г.

ВЕЧЕ СМЕ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ!





Здравейте!
Щастливото събитие, което очаквахме вече се случи - семейството на Лингуаморе е два пъти по-голямо!
Малко преди обяд в четвъртък (11.08.2016) се родиха двете ни момчета - Здравко и Добри!
Да са живи и здрави и те и всички покрай тях!
След този важен момент от живота ни, предстои един особено интересен период, когато се приберем вкъщи. Тук даваме информация и за начините, по които всеки, който би желал да ни помогне, може да го направи. Най-основните неща към настоящия момент:
1. При изписването от болницата, което очакваме тази седмица ни предстоят плащания за избор на екип (900 лв) и нощувки (480 лв) - общо 1380 лв. Каквато и сума да получим ще ни улесни много.
2. Многократни пелени и гащички (особено такива подходящи за новородени) - най-голямо разнообразие и изгодни цени може да се намери във групата във Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/1568265810074695/  Тук също има много полезна информация - http://www.estestveno.com/node/282  Естествената бебешка хигиена ще е най-доброто, което можем да им осигурим - в следащия линк има част "Направи си сам многократни пелени" - http://bezpeleni.info/#komponenti
3. Голям чаршаф за легло, което побира двама възрастни и двама бебоци. Непромокаеми подложки за под чаршафа.

Можете да пращате даренията по всякакъв удобен за вас начин. Отговаряме на телефон 0897022226. Ако решите да изпратите парични дарения, можете да го направите и директно на следната банкова сметка:
Банка Пиреос България (Piraeus Bank Bulgaria AD)
IBAN: BG07PIRB91704603632197
SWIFT: PIRB BG SF
Калин Христов Илиев

Голямо благодаря за всичко, което получихме досега от всички вас! Имаме голяма част от нещата от предния списък!
Поздрави!
Калин, Гери, Добри и Здравко

Няма коментари: