Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

сряда, 24 август 2016 г.

Благодарим за важната подкрепа!


Здравейте!
Семейството ни вече се радва на спокойствието на домашната обстановка. След огромната подкрепа, която получихме от толкова много хора в този важен момент от живота ни, бихме искали да благодарим на всички, които по един или друг начин участваха и  подкрепиха създаването на нашето семейство.
Сега ни предстои да се насладим на първите ни моменти заедно и да се опознаем, а с радост ще започнем скоро и по-често да се срещаме с всичките ни приятели.
Пожелаваме на всички да изпитат толкова голяма радост, като тази, която ние имахме щастието да усетим с нашите момчета! :-)

Няма коментари: