Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

четвъртък, 17 декември 2020 г.

Дядо Коледа не спал и бонбоните изял ...

Здравейте приятели!

Настъпи моментът да споделим с вас първия ни продукт от сектор "здрава храна" на Лингуаморе. Тези от вас, които ни познават, знаят колко много държим на добрата, здрава храна за семейството ни. От доста време обмисляме, как може този начин на хранене да достигне до повече хора. Често сме склонни да използваме като оправдание за това, че не се храним здравословно, това че е трудно да се намери такава храна, а именно съдържаща основно сурови, растителни продукти, без никаква захар, сол, изолирана мазнина, брашно, а не всеки има възможност и желание да я приготвя сам. Ние също знаем колко е трудно да открием нещо бързо и лесно за хапване, което да отговаря на нашите изисквания. Затова решихме да започнем създаването на именно такива продукти - лесни за консумация и изпращане и в същото време съдържащи достатъчно полезни съставки, даващи енергия и здраве.

Първият такъв продукт, който всъщност доста хора вече познават и от други места, са домашните сурови бонбони. 

Сурови бонбони "лешник" 

Защо обаче нашите сурови бонбони са толкова специални? 

  • Защото съставките са много внимателно подбрани за нашето семейство. Ето и съдържанието: пресни фурми, български лешници (счупени от нас самите), био небелен сусам, конопено семе, коприва на прах (набрана, сушена и стрита на прах от нас), брашно от рожков, джинджифил на прах, цейлонска канела, кокосови стърготини. Всички тези съставки съдържат изключително много полезни вещества. Може да прочетете повече за суровия домашен шоколад на д-р Гайдурков, чиято рецепта ние ползваме за суровите бонбони и неговите предимства пред другите ето тук
  • Защото се приготвят ръчно с много любов. 
  • Защото опаковката е изцяло биоразградима, ръчно нарисувана с помощта на малките художници :) 
  • Защото купувайки наш продукт, помагате на една благородна кауза, а именно създаването на нашето родово място, като част от еко-общност, където заедно, в синхрон с природата, създаваме един нов свят.
  • Защото са подходящи за малки и големи, не съдържат захар и консерванти и се харесва на всеки, независимо от хранителния му режим. 
Зарадвайте себе си и близките си, като им подарите нещо вкусно и здравословно! :)

Цената на 100 гр (10 бонбона) сурови бонбони "лешник" е 3,50 лв. 
Една кутийка събира 400 гр (40 бонбона) и струва 14 лв.
Отстъпка при поръчка на над 2 кутии.

Можем да приготвим бонбони и с ядки и семена по ваше желание. Пишете ни или ни се обадете за уточняване.

Доставка: за гр. Елхово и региона - лично предаване, за останалите градове изпращаме по куриер. За София и Бургас също е възможно лично предаване, но само в случаите, когато съвпада с наше пътуване.

За поръчки: свържете се с нас по месинджър, вайбър, имейл: gergana_stoianova@hotmail.com или телефон: 0886280902

Бъдете здрави!

Няма коментари: