Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Приходи и разходи за месец януари






Общностен център Лингуаморе - приходи и разходи за месец януари 2016:

Приходи:
1. Нематериални - осигуряване на място за преспиване за първата ни нощ в Елхово и помощ в намирането на постоянно място за центъра. Добро отношение и загриженост от хазяйна. Топло посрещане от местната общност и отзивчивост от страна на институциите.
2. Материални: 0 лв.

Разходи:
1. Нематериални - Опознаване, подредба, поддръжка на помещението на центъра. Разпространение на информационни материали в града за дейностите на центъра.
2. Материални: 829 лв. (376 лв за храна, 200 лв. наем, 50 лв пътни, 26 лв стоки за дома, гражданска регистрация 6 лв, 19 лв телефони, 27 лв еконт, 5 лв асансьор, 2 лв вход, 93 лв ток, интернет 15 лв, вода – 10 лв)

Информация за материалните ресурси, от които има нужда центърът ни и солидарната размяна на стоки и услуги, която практикуваме, можете да намерите в публикациите "Подаръци от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе" вдясно - в архива от декември 2015г.

Няма коментари: