Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

събота, 21 май 2016 г.

Приходи и разходи за април 2016


Общностен център Лингуаморе - приходи и разходи за месец АПРИЛ 2016:

Приходи:

1. Нематериални: Голяма помощ от не един и двама човека при всичките ни пътувания.

2. Материални: 150 лв.

Разходи:

1. Нематериални: Определяне на точна дата за началото на първата ни дейност и допълнителна подготовка около организирането й. Предложение към директорите на образователните институции в града за разпространението на информацията за възможността за цял живот здраве сред родителите на децата в Елхово.


2. Материални: 1457 лв.( 650 лв за храна, 80 лв пътни, 116 лв стоки за дома, 324 лв здравни осигуровки и документи, 150 лв нощувки, 12 лв танци, 12 лв спектакъл, 20 лв телефони, 15 лв интернет, 8 лв вход, 52 лв ток, 18 лв вода)

Няма коментари: