Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

събота, 9 април 2016 г.

Приходи и разходи за месец февруари




Общностен център Лингуаморе - приходи и разходи за месец ФЕВРУАРИ 2016:

Приходи:
1. Нематериални – помощ от съседите от екоселището, както и от хората от гр. Елхово и околните села при пътуванията ни между града, селището и Бургас. Помощ от активните граждани и институции в Елхово за разпространение на информацията за дейностите на центъра.
2. Материални: 150 лв.; няколко пакета билков чай от биоземеделие и информационни материали за туризма в Елхово и за добри земеделски практики  

Разходи:
1. Нематериални – Опознаване, подредба, поддръжка и подобрения на помещението на центъра. Разпространение на информационни материали в града за дейностите на центъра. Организиране и изпълнение на първото официално събитие на Лингуаморе.
2. Материални: 861 лв. (389 лв за храна, 200 лв. наем, 62 лв стоки за дома, 20 лв театър, 23 лв телефони, 20 лв танци,7 лв вход, 4 лв подстригване, 118 лв ток, вода – 18 лв)

Няма коментари: