Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

вторник, 26 април 2016 г.

Приходи и разходи за месец март
Общностен център Лингуаморе - приходи и разходи за месец МАРТ 2016:

Приходи:

1. Нематериални – помощ за разпространение на информацията за дейността на центъра ни от туристическия информационен център; помощ за пътуванията ни.
2. Материални: 140 лв.; плодове (банани, портокали, мандарини, ябълки);

Разходи:

1. Нематериални – отделяне на време и усилия за предоставяне на възможност на съседите от блока, в който живеем за кандидатстване по програма за финансиране на ремонта на покрива, който изглежда наложителен; отделяне на време и усилия за предоставяне на възможност на жителите на Елхово за промяна, която да им позволи цял живот да са здрави, чрез първата дейност, която обявихме в блога си и върху която насочихме усилията си.
2. Материални:  856 лв.(450 лв за храна, 200 лв наем, 45 лв стоки за дома, 18 лв телефони, 15 лв интернет, 8 лв вход, 104 лв ток, 16 лв. вода)

Няма коментари: