Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

четвъртък, 10 март 2016 г.

ДЕЙНОСТ 1: ИМАМЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗДРАВЕ

 



Здравейте!

Днес завършваме публикуването на нашата мечта, задача и дейност (или визия, мисия и цел, както също са известни трите части на основата на социокрацията - методът за взимане на решения от човешки общности, който имитира механизма на живите организми) с първата дейност, която бихме желали да обявим официално и да бъде началото на пътя към мечтата ни:

ДЕЙНОСТ 1: ИМАМЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗДРАВЕ!
Първото действие свързано с тази наша дейност е разпространението на знанието за постигането на цялостно здраве. От всичко, което сме научили през живота си, смятаме че именно това знание е сред най-ценните. Причината е, че един човешки живот, в който липсват мъките и страданията на болестта, а на тяхно място го има онова здраве, което позволява на всеки да бъде пълноценен и енергичен човек през всички дни от живота си, дотолкова че да успява да осъществява мечтите си - та, един такъв човешки живот, много по-лесно придобива смисъл и носи несравнимо по-голяма полза не само за отделната личност, но и за човечеството като цяло.
Как ще се разпространява знанието за цялостното човешко здраве?
Първото, което ще направим за да осигурим качествено предаване на знанията ни от нас към хората, които се интересуват от тях, е да дадем възможността на всеки, който желае да има цял живот здраве, да има няколко срещи, в рамките на няколко месеца или години, с един от основателите на общностния ни център - с един от нас двамата - и така да получи, това, което търси. В първите ни срещи ще бъде изготвена програма за постигането на здравето, към което се стреми посетителя на нашия център, програма, която ще бъде изменяна и нагласяна в следващите срещи според индивидуалните особености на всеки. В годините след това ще има и нови срещи за да оценим резултатите от постигнатото.
Кога започва осъществяването на дейността "Имаме цял живот здраве"?
Вече имаме готовност за първата среща, с първия приятел на общностен център Лингуаморе, който иска да участва в тази наша начална дейност. Ако имате желание да тръгнете по пътя, към цялостното човешко здраве, който предлагаме на всички вас, можете да се свържете с нас чрез блога, който четете в момента, с изпращане на писмо до електронната ни поща (лингуаморебг@гмайл.ком) или на телефон 0897 02 22 26.

Очакваме ви!

Бъдете здрави!

Няма коментари: