Кои сме ние?

LINGUAMORE е общностен център, създаден с цел да подкрепя общности от хора, чиито приоритети са еднакви или близки до нашите - животът, здравето и свободата на човека.
Центърът е създаден от двама млади хора с висше образование (немска и италианска филология), а градът в който избрахме да развиваме дейността си е Елхово. Можете да намерите контактите ни и да се запознаете с дейностите, които предлагаме в публикацията "Дейности в Лингуаморе", която виждате вдясно, в архива на блога от 2015 г. за декември месец. Там ще намерите и другите ни основни публикации: "Какво е Лингуаморе", "Подаръци от Лингуаморе", "Приоритети на Лингуаморе", "Благодарности от Лингуаморе" и "Подаръци за Лингуаморе". В архива за март 2016 г. са видими нашите цели в публикациите "МЕЧТАТА ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ", "НАШАТА ЗАДАЧА" и "ДЕЙНОСТ 1". Поддържаме живо общуване с вас чрез "Въпроси и отговори" от същия месец.

четвъртък, 24 март 2016 г.

Въпроси и отговори


Здравейте, приятели на Лингуаморе!

Искаме да споделим с вас няколко въпроса, които ни вълнуват и да дадем възможност на всеки от вас да задава своите въпроси. С тази публикация поставяме началото на едно общуване на общностния ни център с всички хора, които проявяват интерес към нашата дейност.
Ще публикуваме нашите въпроси тук, а ваши отговори може да давате в коментарите под публикацията. Освен това, много ще се радваме да задавате въпроси, които ви интересуват и така заедно ще можем да търсим възможните отговори. Ако имате въпроси лично към нас и не желаете да са видими в блога, може да ни ги зададете на електронната поща: linguamorebg@gmail.com

Първият въпрос, който ни интересува е: Какво е вашето мнение за нашата идея и осъществяването ѝ чрез общностния център и блога, който четете?
Вторият: Имате ли предложения за подобрения, които биха ни помогнали за осъществяването на идеите ни?
И третият: Кои от нещата, които споделяме с вас са по-разбираеми и за кои от тях е необходимо повече да се постараем, за да станат по-близки до читателите?

Благодарим предварително за участието!

Пожелаваме ви живот, здраве и свобода!

Калин и Гери

Няма коментари: